HI!
Ik ben Anica

Advies van een jurist bij ontslag door werkgever

Anica Krzeminski, de jurist voor werknemers

Ik help werknemers die in een ontslagsituatie terecht zijn gekomen.
In de afgelopen jaren heb ik honderden werknemers bijgestaan in een nare situatie op het werk. 

Het raakt mij enorm om te zien wat voor impact ontslag heeft op een werknemer. Zeker in het geval je als werknemer door je werkgever oneerlijk wordt behandeld of onder druk wordt gezet. 

Je hebt jarenlang voor je baas gewerkt en wordt van het een op andere moment keihard aan de kant gezet. Als werknemer heb je in zo’n geval een jurist nodig die voor je opkomt om ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt!

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij je weer met een gerust hart kan richten op de toekomst, wetende dat je er de beste deal voor jezelf hebt uitgehaald.

menselijke jurist met gevoel

Opgeleid als bedrijfsjurist maakte ik in 2018 de overstap naar de grootste rechtsbijstandverlener van Nederland. In plaats van grote organisaties adviseerde ik vanaf dat moment enkel nog werknemers. De beste keuze ooit, want niet eerder had ik mezelf zó betekenisvol gevoeld. 

Al snel kwam ik erachter dat mijn vuurtje aangaat als ik werknemers kan begeleiden in een nare situatie op het werk. We kennen elkaar niet, hebben elkaar nooit eerder gesproken of gezien en binnen een korte tijd bouwen we een hechte vertrouwensband op. Dat is zo bijzonder om te mogen ervaren. 

Je vertelt mij namelijk dingen die heel gevoelig liggen en die je liever niet zomaar met anderen bespreekt.

Er is ruimte voor een grap en soms valt er een traan, maar dan weet ik dat je volledig jezelf kan zijn bij mij en dat we echt tot de kern komen. 

We voelen elkaar aan. Ik steun je in het hele proces. Je zelfvertrouwen groeit weer, die door jouw werkgever met al die vervelende gesprekken tot een minimum was gedaald. Je krijgt weer rust in je hoofd. Voelt je er niet alleen voor staan. Samen gaan we voor het beste resultaat. De beste deal voor jou. Een laatste stukje rechtvaardiging. Met opgeheven hoofd sluit je dit hoofdstuk af.

Dat is waar ik het voor doe.

Als je mij goed zou kennen, zou je weten dat ik …

31 jaar ben.

Ik samenwoon met mijn vriend Maarten, dochter Lexie en kat Fuzz in het gezellige Breda

Gek ben op lekker eten en koken.

Gezellig in het weekend voor vrienden of familie onder het genot van een heerlijk wijntje.

Trots ben op de geschiedenis van mijn achternaam.

Die heb te danken aan mijn Poolse opa die in de Tweede Wereldoorlog Breda heeft bevrijd. Bij het bevrijdingsfeest heeft hij mijn oma ontmoet. Kort daarna zijn ze getrouwd, waarna hij Breda nooit meer heeft verlaten.

Samen met mijn vriend ons eerste klushuis hebben gekocht.

In mijn vrije tijd steek ik dus graag mijn handen uit de mouwen, zodat we daar een fijn thuis van kunnen maken voor ons gezin!

Vanaf de eerste zonnestralen in de lente mijn Kawasaki Z650 van stal haal

Samen met mijn vriend rijd ik graag de mooiste routes op de motor.

Ik niet tegen stilte in huis kan.

Als ik thuis ben staat er altijd muziek op.

Maar nu jij…

Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal. Ben je hier terecht gekomen omdat je werkgever jou wil ontslaan? Laten we een keer bellen, dan weet je waar je aan toe bent en of ik je verder kan helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen staan we sterk!